Otto de ontdekker

Otto de Ontdekker: Voor peuters die bijna toe zijn aan de basisschool...
'Otto de Ontdekker' is een project vanuit de basisschool om peuters van 3 of 3,5 jaar oud een dagdeel te laten wennen aan de basisschool. In een veilige, vertrouwde omgeving leren de peuters de leerkrachten, de omgeving en de kinderen van de onderbouw kennen. Spelenderwijs wordt met sociale, maar ook schoolse vaardigheden kennis gemaakt. De leerlingen zingen, dansen, knutselen en spelen spelletjes onder begeleiding van een bevoegde leerkracht. Kortom: Otto de Ontdekker zorgt voor een interessante 'ontdekkingstocht' in de basisschool.

Er is een Otto de Ontdekker locatie op vrijwel alle reguliere scholen van Nestas Kinderen die ingeschreven staan bij de betreffende basisschool, kunnen gratis deelnemen aan de Otto de Ontdekker groep. Peuters die ingeschreven zijn bij de peuterspeelzaal, aangesloten bij de basisschool, zijn ook van harte welkom om aan te sluiten bij de Otto de Ontdekker groep. Voorwaarde voor deelname is dat het kind zindelijk is.

Lees meer over Otto de Ontdekker in deze informerende (ouder)brochure. Lijkt het u passend voor uw kind óf wenst u aanvullende informatie, dan kunt u ons bereiken via het contactformulier.